Schilderij kopen 2017-01-17T11:33:04+00:00

Schilderij kopen

Bij Galerie Moeejen Daag kunt u niet alleen terecht voor beeldende kunst, ook schilderijen behoren tot de vaste collectie. Het werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland wordt geëxposeerd. Daarnaast zijn er wisselende exposities. Dit kunnen schilderijen zijn maar ook andere kunstwerken. In de galerie kunt u ook een schilderij kopen.

Ruim opgezet

Galerie Moeejen Daag is een galerie met hedendaagse kunst, zowel abstract als figuratief. In de ruim opgezette galerie met een vloeroppervlakte van 130 m2 vindt u een grote collectie kunstwerken van professionele kunstenaars. Schilderijen, wandobjecten en beelden ziet u bij ons terug. De fraaie belichting, gecombineerd met goed gebruikt van de ruimte zorgt dat u optimaal kunt genieten van de prachtige exposities. U kunt de kunstwerken, bijvoorbeeld een schilderij, ook kopen.

Fabelwezens

De driedimensionale fabelwezens van Sjaak Smetsers zijn onderdeel van de vaste collectie van Galerie Moeejen Daag. De unieke figuren worden met behulp van verschillende disciplines en technieken samengesteld. De kunstenaar gebruikt hiervoor verschillende, soms zelfs tegenstrijdige materialen. Voor ieder nieuw beeld bedenkt hij frisse combinaties. Het liefst doet hij zoveel mogelijk zelf. Hij giet zelf brons, bewerkt koper, staal of tin en (ver)smelt verschillende soorten glas. Ook appliceert hij bladgoud, bladzilver en metaalfolie en vervaardigt functioneel keramiek. Slijpen, schuren, polijsten en patineren, alle technieken komen aan bod in de vervaardiging van zijn bronzen beelden.

Collectie bekijken

Wilt u de kunstwerken in onze collectie komen bekijken? Of wilt u een schilderij of ander werk kopen? Breng dan een bezoek aan onze galerie tijdens openingstijden of maak een afspraak. De galerie is vrijdag en zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.