Kunst kopen 2017-09-20T17:05:15+00:00

Kunst kopen

Kunst kopen is heel persoonlijk. Iedereen waardeert kunst op zijn/ haar eigen manier. De interpretatie kan anders zijn. Dat maakt kunst ook zo bijzonder. Het is dan ook belangrijk om dicht bij u eigen gevoel te blijven als u kunst wilt kopen.

 

Toegevoegde waarde aan interieur

Bij Galerie Moeëjen Daag gaan we uit van het principe dat kunst waarde moet toevoegen aan uw interieur. Ook daarin is uw persoonlijke gevoel leidend. Wij begeleiden u graag om uw persoonlijke gevoel hierin te vinden. Het is ook mogelijk om kunstwerken bij u thuis te presenteren zodat u een beeld krijgt hoe het kunstwerk in uw eigen interieur past. Bij Galerie Moeëjen Daag adviseren wij u graag in uw zoektocht naar het juiste kunstwerk.

 

Thuisbasis

De galerie is de thuisbasis van beeldend kunstenaar Sjaak Smetsers. Zijn driedimensionale fabelwezens vormen een deel van de vaste collectie. Daarnaast zijn er wisselende exposities van diverse kunstenaars. Schilderijen, wandobjecten, sieraden en beelden, het wordt allemaal prachtig tentoongesteld in de ruim opgezette galerie.

 

Kunst in opdracht

Wilt u kunst kopen dat specifiek bedoeld is voor een speciale plek? Sjaak Smetsers werkt ook in opdracht. Maak een afspraak en bespreek uw wensen.  Sjaak Smetsers geeft u de mogelijkheden in materialen, techniek en maatvoering.

 

Bezoek de galerie

Galerie Moeëjen Daag is gevestigd in Tegelen. We zijn op vrijdag en zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de website.