Galerie 2017-01-17T11:32:17+00:00

Galerie Moeëjen Daag is een galerie met hedendaagse kunst, zowel abstract als figuratief. In de ruim opgezette galerie met een vloeroppervlakte van 130 m2 vindt u een grote collectie kunstwerken van professionele kunstenaars. Schilderijen, wandobjecten en beelden ziet u bij ons terug. De fraaie belichting, gecombineerd met goed gebruik van de ruimte zorgt dat u optimaal kunt genieten van de prachtige exposities.

 

Exposities

Galerie Moeëjen Daag is de thuisbasis van beeldend kunstenaar Sjaak Smetsers.Daarnaast zijn er wisselende exposities van verschillende kunstenaars. Alle kunst wordt gemaakt met passie, door professionele kunstenaars.

Bemiddeling en advies

De galerie staat onder leiding van Lianne Smetsers. Met veel kennis over en liefde voor het vak leidt zij u graag rond. Kunst is heel persoonlijk. Wanneer u op zoek bent naar een kunstwerk voor bij u thuis moet het echt waarde toevoegen aan uw interieur. Wij bemiddelen graag bij het versterken en bevestigen van uw persoonlijke gevoel. Ook voor advies of presentatie van kunstwerken bij u thuis of bij uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Geheel vrijblijvend. Koopt u bij ons een kunstwerk? Dan zorgen wij voor het plaatsen en/of ophangen van uw kunstwerken.

 

Contact

Galerie Moeëjen Daag is gevestigd in Tegelen. We zijn op vrijdag en zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u altijd een afspraak maken voor een bezoek aan de galerie of om het/ de kunstwerk(en) van uw keuze thuis te bekijken. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de website.