Galerie Moeëjen Daag 2017-01-17T13:25:06+00:00

GALERIE MOEËJEN DAAG is een ontmoetingsplek voor moderne kunst, ontstaan op initiatief van beeldend kunstenaar Sjaak Smetsers en zijn muze Lianne Smetsers-Sampers. Een galerie, waar kunstliefhebbers van moderne schilderijen, bronzen beelden of glaskunst, zich thuis kunnen voelen.

De naam van de galerie is een statement, welk gebruikt wordt door de kunstenaar en zijn muze, behalve als naam voor het atelier van de kunstenaar en als titel van een van zijn kunstboeken, is “Moeëjen Daag” ook de naam voor hun galerie met een vloeroppervlakte van liefst 130 m2. Voorzien van een perfecte verlichting voor glaskunst, schilderijen, tuinbeelden en bronzen beelden. Een galerie met moderne kunst, waar een liefhebber van kunst zijn hart kan ophalen. Een galerie in optima forma, waar u hartelijk wordt ontvangen, om te kunnen genieten van al het moois dat er aan moderne kunst wordt geëxposeerd.

Wat kwaliteit betreft is Galerie Moeëjen Daag een betrouwbare partner in moderne kunst. Een galerie waar u kunst kunt kopen met een zeer hoog gehalte aan vakmanschap. Moderne schilderijen gemaakt met liefde voor het vak. Bronzen beelden en glaskunst ontstaan uit diepgaande kennis van deze oude materie, gemaakt door kunstenaars die met beide benen in hun vakgebied van de moderne kunst staan.

Wij organiseren doorlopend exposities, waarbij u gastvrij wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance. Kunst kopen, kunt u bij Galerie Moeëjen Daag ook via de Kunstkoopregeling. Wij gaan uit van het principe dat kunst in uw interieur, een toegevoegde waarde moet hebben. Wij adviseren en presenteren vrijblijvend de kunstwerken bij uw thuis of op uw bedrijf.

 

Neem contact op voor informatie.

Kunst kopen

Galerie Moeëjen Daag
Lianne en Sjaak Smetsers
Grotestraat 61A
5931 CT TEGELEN
077-3747510
info@moeejendaag.nl

Openingstijden:
Vrijdag: 12:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 17:00 uur
en bezoek op afspraak