Beelden in brons 2017-01-17T11:54:18+00:00

Beelden in brons

De beelden in brons van Sjaak Smetsers zijn uniek. De fantasierijke driedimensionale fabelwezens dragen een duidelijke signatuur. Als de tijd het toelaat giet hij zijn beelden in brons zelf. Hij gebruikt in zijn werk verschillende materialen en zo worden de bronzen beelden gecombineerd met glas, koper, tin, bladgoud of keramiek. Slijpen, schuren, polijsten en patineren, alle technieken komen aan bod in de vervaardiging van zijn beelden in brons. Het gebruik van verschillende en soms zelfs tegenstrijdige materialen zorgt voor spanning en levendigheid in de beelden.

Ruim opgezette galerie

Het werk van Sjaak Smetsers is te koop bij Galerie Moeejen Daag in Tegelen. Hij runt deze galerie samen met zijn vrouw en muze Lianne Smetsers. In de galerie wordt het het werk van andere professionele kunstenaars tentoongesteld. Naast de vaste collectie zijn er ook wisselende exposities. Schilderijen, wandobjecten, sieraden en beelden, het wordt allemaal prachtig tentoongesteld in de ruim opgezette galerie.

Voor een speciale gelegenheid

Sjaak Smetsers werkt ook in opdracht. Bent u op zoek naar een speciaal kunstwerk? Bijvoorbeeld voor een bijzondere gelegenheid of juist voor op een specifieke plaats? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Het te gebruiken materiaal, technieken en maatvoering, we bespreken het allemaal. Daarna gaat Sjaak Smetsers voor u aan de slag en creëert een uniek kunstwerk, speciaal voor u.

Wilt u meer informatie over het werk van Sjaak Smetsers, de beelden in brons of de galerie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag als uw vragen.