Abstracte schilderijen 2017-10-10T14:20:25+00:00

Abstracte schilderijen

Abstracte schilderijen vindt u bij Galerie Moeejen Daag. In deze ruim opgezette galerie met maar liefst 130 m2 vloeroppervlak vindt u diverse hedendaagse kunst, zowel figuratief als abstract. Niet alleen vindt u bij ons abstracte schilderijen maar ook wandobjecten, beelden en sieraden. Allemaal goed belicht en op deskundige wijze gepresenteerd zodat u echt kunt genieten van de tentoongestelde kunstwerken.

Vaste collectie

De galerie heeft een vaste collectie kunstwerken. Tot de vaste collectie behoort ook het werk van beeldend kunstenaar Sjaak Smetsers. Zijn driedimensionale fabelwezens zitten vol tegenstrijdigheden. De beelden hebben daardoor een levendig en fantasierijk karakter. Sjaak Smetsers gebruikt in zijn werk verschillende technieken. Hij werkt vanuit verschillende disciplines en met verschillende, soms zelfs tegenstrijdige materialen. Brons, koper, glas, tin, bladgoud, keramiek, hij gebruikt het allemaal.

Wisselende exposities

Naast de vaste collectie zijn er in Galerie Moeejen Daag tijdelijke exposities te zien van professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland. Dit kunnen abstracte schilderijen zijn maar ook wandobjecten of sieraden. Op de website kunt u zien welke exposities er op dit moment zijn.

Op afspraak

Het waarderen van kunst is heel persoonlijk. Uw eigen gevoel is dan ook het belangrijkste als het gaat om het kopen van kunst. Wij kunnen u helpen en adviseren om uw eigen gevoel te bevestigen en te versterken. Wilt u de galerie bezoeken? Wij zijn op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur geopend. Buiten de openingstijden is het mogelijk om de galerie op afspraak te bezoeken. Neem hiervoor contact met ons op.