SJAAK SMETSERS laat zijn werk zien op diverse plaatsen in Nederland, België en Luxemburg!

Wilt u er lekker op uit gaan in December?!

Dat kan!

Wij geven u graag enkele UIT tips:

Aanstaande Zondag starten de WINTER OPEN DEUR DAGEN in MARIËNHEEM! De showroom en galeries zijn geheel omgetoverd in een winterwonderlijk decor! Ook in de prachtige en geheel in kerstsfeer omgetoverde beeldentuin kunt u de beelden van SJAAK komen bewonderen!

Kom Zondag 17 december a.s. naar de vernissage ‘Pearls of Christmas’ bij Galerie & Beeldentuin Giardino in BERG EN TERBLIJT van 11.00 – 17.00 uur! Zoals bij u bekend worden hier ook de beelden van Sjaak getoond!

T/m 17 december kunt u ook nog een bezoek brengen aan de Belgische galerie SABINE VAN PAEMEL in DIKSMUIDE! Echt een aanrader!

Aanstaande Zondag 10 december heeft Galerie SILLE in OUDEWATER speciaal geopend! Zij hopen weer op een gezellige drukte en geïnteresseerd publiek!

Wilt u graag dichter bij huis blijven, kom dan gezellig naar Galerie Moeëjen Daag! Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 – 17.00 uur!

WELKOM IN MOEËJEN DAAG!

Lianne en Sjaak Smetsers
www.moeejendaag.nl
www.sjaaksmetsers.nl
Tel. +31 (0) 77 3747510

 

2018-03-29T09:08:32+00:00 december 13th, 2017|

About the Author:

sjaaksmetsers
Beeldend kunstenaar Sjaak Smetsers (Venlo, 1954) neemt in de levendige Venlose kunstscène een bijzondere positie in. In zijn Tegelse atelier heeft hij de afgelopen jaren een groot leger fabelfiguren gecreëerd. De overwegend polychrome wezens met fraai afgewerkte ‘huiden’ worden heel bewust geconstrueerd.

Leave A Comment