DAGJE UIT OP HEMELVAARTSDAG

GALERIE MOEËJEN DAAG IS SPECIAAL VOOR U GEOPEND VAN 11.00 – 18.00 UUR!

SJAAK SMETSERS en HENK VAN VESSEM laten hun nieuwste werken zien!

Kom genieten van een gezellig dagje uit!

Expositie:

Kunstenaars:

SJAAK SMETSERS

(beelden, wandobjecten)

HENK VAN VESSEM

(schilderijen)

In Galerie Moeëjen Daag zijn naast de beeldhouwwerken en wandobjecten van SJAAK SMETSERS, t/m 24 juni 2017 de schilderijen van HENK VAN VESSEM te zien.

SJAAK SMETSERS (beelden en wandobjecten )

Als een speelse alchemist werkt Sjaak Smetsers dagelijks in zijn Tegelse atelier. Hij bewerkt brons, koper, staal, zilvertin, smelt, giet en blaast glas.

Met veel geduld en toewijding vervaardigt hij kleurnuances die we in de natuur niet snel tegenkomen.

HENK VAN VESSEM (Rotterdam,1939)

volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Rotterdam.

De schilderkunst van Henk van Vessem is expressief en dynamisch van karakter. Henk van Vessem is een kunstenaar met een groot gebaar die werkt in sterk contrasterende kleuren.

Kenmerkend voor het geëxposeerde zijn vakmanschap en kwaliteit. De structuur van Galerie Moeëjen Daag is laagdrempelig en open; een plek waar iedereen mag en kan genieten van kunst. Een bezoek aan de galerie maakt van uw dag een mooie dag!

2017-05-24T09:36:04+00:00 mei 24th, 2017|

About the Author:

sjaaksmetsers
Beeldend kunstenaar Sjaak Smetsers (Venlo, 1954) neemt in de levendige Venlose kunstscène een bijzondere positie in. In zijn Tegelse atelier heeft hij de afgelopen jaren een groot leger fabelfiguren gecreëerd. De overwegend polychrome wezens met fraai afgewerkte ‘huiden’ worden heel bewust geconstrueerd.

Leave A Comment